21grams Logo
search

Accountor

Alla aviseringar måste bli rätt oavsett vem som skickar dem.  För Accountor, en redovisnings- och rådgivningsbyrå som bland annat hjälper fastighetskunder med hyresavier, är det inget undantag.
”De problem vi hade i ett tidigare system finns inte längre tack vare Addoro”, säger Irene Svennberg, systemansvarig för 3L Pro på Accountor i Västervik.

Redovisnings- och rådgivningsbyrån Accountor satt tidigare i ett dilemma när de skulle skicka ut avier åt sina fastighetskunder. Systemet man hade var alldeles för statiskt och opraktiskt. Då kom Accountor i kontakt med Addoro.

”Plötsligt var alla problem lösta. Tidigare kunde vi inte ändra någonting i avierna, exempelvis från B-post till A-post eller lägga till nya fält”, säger Irene Svennberg.

”Med Addoros lösning kan vi erbjuda varje enskild kund en egen mall. Vi har en grundmall som vi sedan anpassar så att den passar för just den kunden, exempelvis kan vi lägga in logotyp eller annan information som swift och bic.”

ACCOUNTOR SKICKAR UT tusentals avier varje månad och vid varje kvartal blir strömmen med utskick ännu mer omfattande.

”Alla våra kunder har sina egna specifika önskemål om hur det ska se ut och vilken information de vill ha med. Men hur vi än vill styra, ställa och ändra i Addoros lösningar har vi aldrig fått ett nej.”
.

”Med Addoro blir det
aldrig några problem”

.
”Det är aldrig några problem och otroligt smidigt och effektivt att jobba med Addoro”, säger Irene Svennberg.

Om Accountor

Accountor är ett av Sveriges ledande företag inom redovisning, outsourcing, HR- och löneadministration samt ekonomisk rådgivning. Vi har förtroendet från över 3 000 kunder inom Sverige och internationellt. Accountor har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Lund, Gävle, Karlstad, Karlskoga och Västervik. www.accountor.com

Vill du vet mer om hur vi jobbat med Accountor?

Hör gärna av dig till mig för att få reda på hur vi kan hjälpa er komma igång med Addoro

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.