21grams Logo
search

Case

Case

Bostaden Umeå - Vitec Hyra

När Bostaden Umeå skulle digitalisera sina nästan 15.000 hyresaviseringar valde de Vitec Hyra integrerat med Addoro för att få en enklare hantering och komma åt alla digitala kanaler.

Läs mer

Simpleko

Simpleko är specialister på att hantera och distribuera bland annat bostadsrättsföreningars hyres- och avgiftsavier. Vi hjälpte Simpleko att effektivisera sin process kring kommunikationsutskick för att öka deras digitalisering.

Läs mer

Wallvision

Hanteringen av dokument måste gå snabbt och smidigt. Wallvision hanterar och administrerar 10000-tals dokument, vilket nu med Addoro inte är något problem. Med det nya systemet har deras arbete effektiviserats, och är "helt rätt väg för Wallvision att gå".

Läs mer

OneCo

Vi hjälpte Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur OneCo att effektivisera deras fakturahantering för att göra den smidig och enkel. Enligt de själva "sparar de både tid och pengar med hjälp av Addoro”

Läs mer

Brio

Kostnadseffektivt! Så sammanfattar Brio vår tjänst och de fakturalösningar vi tog fram till dem. Brio använder vår tjänst dels för att underlätta hanteringen, men också för att minska på sina porto- och printkostnader genom optimering och digitalisering.

Läs mer

Accountor

Accountor är en redovisning- och rådgivningsbyrå som bl.a. hjälper fastighetsbolag med sina hyresavier, och var därför i behov av ett system som var flexibelt och lätthanterligt för att kunna hantera de olika kunderna. Efter att man upptäckt Addoro så var "alla tidigare problem lösta".

Läs mer
Case

Bostaden Umeå och Kivra

Bostaden Umeå tog ett stort steg på sin digitaliseringsresa när de började skicka alla hyresavier i Kivra. Med Addoro var det enkelt och smidigt.

Läs mer