21grams Logo

Case

Simpleko

Simpleko är specialister på att hanterar och distribuerar bland annat bostadsrättsföreningars hyres- och avgiftsavier. Vi hjälpte Simpleko att effektivisera sin processen kring kommunikationsutskick för att öka deras digitaliseringen.

Läs mer

Wallvision

Hanteringen av dokument måste gå snabbt och smidigt. Wallvision hanterar och administrerar 10000-tals dokument, vilket nu med Addoro inte är något problem. Med det nya systemet har deras arbete effektiviserats, och är "helt rätt väg för Wallvision att gå".

Läs mer

OneCo

Vi hjälpte Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur OneCo att effektivisera deras fakturahantering för att göra den smidig och enkel. Enligt de själva "sparar de både tid och pengar med hjälp av Addoro”

Läs mer

Brio

Kostnadseffektivt! Så sammanfattar Brio vår tjänst och de fakturalösningar vi tog fram till dem. Brio använder vår tjänst dels för att underlätta hanteringen, men också för att minska på sina porto- och printkostnader genom optimering och digitalisering.

Läs mer

Accountor

Accountor är en redovisning- och rådgivningsbyrå som bl.a. hjälper fastighetsbolag med sina hyresavier, och var därför i behov av ett system som var flexibelt och lätthanterligt för att kunna hantera de olika kunderna. Efter att man upptäckt Addoro så var "alla tidigare problem lösta".

Läs mer

Vasakronan

Hanteringen av hyresavier måste gå snabbt och smidigt för både hyresvärd och hyresgäster. Med det nya systemet har arbetet minimerats och alltfler väljer dessutom att få sin faktura i mejlen.

Läs mer