21grams Logo
search

Om Addoro

Idén att bygga en kundkommunikationstjänst efter mer än 10 år i branschen lät lockande. Vi visste självklart att det skulle bli en utmanande resa men en spännande sådan. När vi 2009 startade företaget och gjorde de första skisserna kände vi direkt att detta var något bra. Vår vision är att företag och organisationer skall på ett lättare sätt kommunicera med sina kunder (på kundens villkor), förbättra kundrelationen samt minska sina kommunikationskostnader – samtidigt som den interna hanteringen förenklas avsevärt. 

Vilka är vi.
Tre av grundarna har mer än 15 års erfarenhet inom branschen och har jobbat på nyckelpositioner hos marknadsledande mjukvaruföretag. All denna erfarenhet av att bygga upp världsledande bolag har hjälpt oss att utveckla Addoro tillsammans med partners och kunder.

Ägare.
Vi är idag en del av 21grams som är marknadsledande inom distribution av fysiska och digitala brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.

 

Addoro

del av 21grams gruppen

Lars Granelli

Affärsutvecklare

Anders Hermansson

Chef Addoro utveckling