21grams Logo
search

Nå dina kunder i alla kanaler.

Addoro erbjuder alla de kanaler du behöver för att nå dina kunder.

E-faktura internetbank

Låt dina kunder ta emot och betala fakturan direkt i internetbanken. Vi skapar och distribuerar e-fakturor till banker inom Sverige och även till Norge och Finland.

PEPPOL & Svefaktura

Elektronisk fakturering till företag och offentlig sektor växer – och förändras. Oavsett om din drivkraft är lagkrav, faktisk kundefterfrågan eller om du helt enkelt bara söker en enklare, mer effektiv faktureringslösning så hjälper vi dig göra rätt vägval.

E-post

Vi hanterar både mindre volymer till företagskunder och stora produktioner, där tusentals fakturor distribueras till privatkunder.

Fysiska brev – med Swish eller OCR

Kombinera fysiska brev med digitala betalningstjänster. Många föredrar fortfarande att få en pappersfaktura med inbetalningstalong för bank och plusgiro. Vi kan också producera QR-koder för Swish-betalning i era fysiska brev.

Digital brevlåda

Att ta emot post via en digital brevlåda är ett säkert och miljövänligt alternativ till fysiska brev. Vi ser till att du når ut till alla tillgängliga digitala brevlådor där dina kunder finns.

PDF

Behöver ni ta fram dokument för intern hantering, samt utskriftsmöjlighet, är detta inget problem. Nedladdningsbara PDFer kan skickas automatiskt till vald plats eller lagras i e-arkivet.

EDI

Electronic Data Interchange (EDI) är överföring av strukturerad information enligt ett överenskommet format. Det kan handla om lagersaldon, kataloginformation, order, orderbekräftelse, leveransaviseringar och fakturor.

E-arkiv

En molntjänstbaserad och säker arkivtjänst där du enkelt kan söka bland dina kundfakturor, och snabbt och enkelt komma åt arkivet via din dator, telefon eller surfplatta.

Internetbanken, digital brevlåda, Peppol eller betalningsavisering direkt i mobilen?

Allt fler väljer att få sin post via olika digitala kanaler, och alternativen blir ständigt fler. Så hur ska ni kommunicera med era kunder?

Det enkla svaret: låt kunderna bestämma. Oavsett vad de väljer kan vi hjälpa er med effektiv och kostnadsmedveten distribution av utskicken.

Har du frågor kring våra kanaler eller hur Addoro fungerar?

Hör av dig till mig så berättar jag mer om verktyget, hur det kan underlätta era interna processer samt hur ni kan tjäna pengar på att använda Addoro