21grams Logo
search

Skicka iväg dina dokument med ett knapptryck

Addoro erbjuder nedan kanaler för utskick i verktyget.

E-faktura internetbank

Låt dina kunder ta emot och betala fakturan direkt i internetbanken – vi är certifierad teknisk distributör (CTD) och producerar idag var fjärde e-faktura i Sverige, och kan leverera till hela Norden.

PEPPOL & Svefaktura

Elektronisk fakturering till företag och offentlig sektor växer – och förändras. Oavsett om din drivkraft är lagkrav, faktisk kundefterfrågan eller om du helt enkelt bara söker en enklare, mer effektiv faktureringslösning så hjälper vi dig göra rätt vägval.

E-post

Vi hanterar både mindre volymer till företagskunder och stora produktioner, där tusentals fakturor distribueras till privatkunder.

Brev – med Swish

Många föredrar fortfarande att få en pappersfaktura med inbetalningstalong för bank och plusgiro. Självklart kan du kombinera fysiska utskick med digitala – och låta kunderna bestämma hur de ska få sin post. Vi kan också erbjuda QR-koder på era fysiska dokument som möjliggör Swishbetalning, vilket är en efterfrågad service från slutkund.

Kivra

Var tredje svensk är numera ansluten till en digital brevlåda – Addoro har sedan många år ett samarbete med Kivra som idag är den marknadsledande digitala brevlådan i Sverige. Med en digital brevlåda kan kunden både ta emot och betala fakturor på samma ställe, säkert och miljövänligt.

PDF

Om det finns ett behov att ta fram dokument för intern hantering, samt utskriftsmöjlighet, är detta inget problem. Nedladningsbara PDFer kan skickas automatiskt till vald plats eller lagras i e-arkivet.

EDI

Electronic Data Interchange (EDI) är överföring av strukturerad information enligt ett överenskommet format. Detta kan vara lagersaldon, kataloginformation, order, orderbekräftelse, leveransaviseringar och fakturor.

E-arkiv

En molntjänstbaserad och säker arkivtjänst där du enkelt kan söka bland dina kundfakturor, där du snabbt och enkelt kommer åt arkivet via din dator, telefon eller surfplatta.

Internetbanken, Kivra, Peppol eller betalningsavisering direkt i mobilen? Allt fler väljer att få sin post via olika digitala kanaler, och alternativen blir ständigt fler. Så hur ska ni kommunicera med era kunder?

Det enkla svaret: låt kunden bestämma. Oavsett vad de väljer kan vi hjälpa er med effektiv och kostnadsmedveten distribution av utskicken.

Har du frågor kring våra kanaler eller hur Addoro fungerar?

Hör av dig till mig så berättar jag mer om verktyget, hur det kan underlätta era interna processer samt hur ni kan tjäna pengar på att använda Addoro

Mejla Håkan Ring Håkan