21grams Logo
search

Brio

Kostnadseffektivt! Så sammanfattar Anders Brogren, systemutvecklare på Brio, Addoros tjänster. Och utvecklar sedan:
”Kostnaden för oss att använda Addoro står sig väldigt väl i jämförelse med vad bara våra portokostnader var tidigare.

Sedan början av 2011 har Addoros lösning av faktureringstjänster varit ett givet val för Brio.

”Vi skickar över 100 000 fakturor om året och tidigare skrevs varje faktura ut på respektive ansvarigt kontor runt om i världen. Det var i regel receptionisterna som därefter fick sitta och stoppa ned fakturorna i kuvert, slicka igen och skicka iväg dem, berättar Anders Brogren på Brio. Han fortsätter:

”Nu har vi fått ett verktyg som har massor med fördelar. Vi behöver bara göra en batch med fakturor – sedan sköter Addoro resten. Otroligt praktiskt, enkelt och smidigt.”

DET ANDERS OCH BRIO ser som den största förtjänsten är kostnaden. Det är ett väldigt kostnadseffektivt system, slår han fast. Även om Brio i dagsläget ”bara” använder sig av fakturahanteringen och den sökfunktion som finns inbyggd, ser Anders Brogren många andra fördelar med Addoros system.
.

“Det är ett väldigt
kostnadseffektivt system”

.
”Vi kommer att utnyttja fler tjänster i Addoros erbjudande. Vi kommer att titta närmare på de varianter av mallar som finns. Möjligheten att skicka med bilagor är också bra. Vi har gjort det några gånger, men kan komma att utveckla det ytterligare”, säger Anders Brogren.

 

Om Brio

Brio grundades i skånska Osby redan år 1884. I dag är företaget en internationell koncern medvarumärkena Brio och Alga. Sedan 2013 består koncernen av bolagen: BRIO AB, Scanditoy AB, Alga och Lekehuset Partner. Brio’s huvudkontor ligger sedan 2006 i Malmö. Hela koncernen har ca 200 anställda och finns representerat i ett 20-tal länder. Sedan 1940-talet är BRIO hovleverantörer till det svenska kungahuset. Brio ägs idag av  Ravensburger.

Vill du veta mer om vårt samarbete med Brio?

Hör gärna av dig till mig för att få reda på hur vi kan hjälpa er komma igång med Addoro

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.