21grams Logo
search

OneCo

För OneCo, ledande leverantör av tekniska tjänster inom telekom, kraft och M2M, var Addoros tjänster en praktisk extern lösning som gav smidig och enkel intern fakturahantering.
”Vi skickar ut tusentals fakturor i månaden, så Addoros system har verkligen underlättat”, säger Pernilla Bäckström, Service Delivery Manager på OneCo.

Med den mängd fakturor som OneCo hanterar varje månad, gäller det att det blir rätt.

”I och med att fakturorna har olika utseende beroende på vilken kund som ska få den, tog det tid innan det blev rätt, säger Pernilla Bäckström och fortsätter:

”Med Addoros lösning funkar det smidigare. Vi jobbar med olika mallar och vi behöver inte vara oroliga att det ska bli fel i slutändan.”

FÖRUTOM ATT OLIKA mallar används beroende på vem eller vilka mottagarna är, utnyttjar OneCo möjligheten att kunna bestämma vilka fakturor som ska mailas, skickas med vanlig post eller gå ut som e-fakturering.
.

”Vi sparar både tid och
pengar med hjälp av Addoro”

.
”Systemet vi använder oss av nu känns tryggt och smidigt. Inget onödigt krångel och vi sparar tid och pengar med hjälp av Addoro”, säger Pernilla Bäckström.

Om OneCo

OneCo är en ledande leverantör av tekniska tjänster som erbjuder strategiska lösningar inom telekom, kraft och M2M (Machine to Machine). OneCo är en partner för ledande globala telekommunikations- och kraftleverantörer, såväl som för nationella detaljister och företag i logistikbranschen. OneCo har ett brett utbud av tjänster baserade på spjutspetskompetens och  erfarenhet av branschen, stödda av bästa tänkbara system och processer.

Vill du veta mer om hur vi jobbade med OneCo?

Hör av dig till mig om du vill veta mer hur ni kommer igång med Addoro

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.