21grams Logo
search

PEPPOL & e-faktura

Allt fler företag kräver e-faktura från sina leverantörer, och sedan 2019 är det lagkrav vid inköp i offentlig sektor. Vi på Addoro hjälper dig att uppfylla de kraven, men utan att tappa fokus på en kostnadseffektiv helhet.

Vi producerar och distribuerar e-fakturor genom såväl certifierade PEPPOL accesspunkter som samtrafikoperatörer, allt för att nå en maximal räckvidd vad gäller mottagare som kan ta emot e-fakturor i Sverige och övriga Norden.

”Uppfyll lag- och marknadskrav, utan att tappa fokus på en kostnadseffektiv helhet”

Till skillnad från många andra aktörer på marknaden, ser vi till helheten utifrån en objektiv kanaloberoende utgångspunkt. Därför kan du inom vårt erbjudande att digitalisera posten alltid välja att kombinera e-faktura med en eller flera av våra andra digitala tjänster samt även låta oss producera och distribuera dina fysiska brev. Tillsammans med dig tar vi fram en digitaliseringsplan utifrån både din egen affärsstrategi och dina kunders efterfrågan.

Tre goda skäl att välja Addoro

Enklare. Du ansluter dig, så sköter vi resten. Uppgraderingar och regler håller vi reda på och oavsett vilka format som används ser vi till att du och dina kunder kan kommunicera med varandra.

Balanserat. Bara för att du möter upp lag- och marknadskrav på e-faktura innebär inte att du ska tappa fokus på eller betala dyrt för andra distributionskanaler.

Billigare. All digitalisering minskar kostnaden för papper, kuvert och porto. Över tid finns det stora belopp att spara.

Nyfiken?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig digitalisera er post.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.