21grams Logo
search

Simpleko

Simpleko är specialister på ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar och ägs av Riksbyggen. Simpleko hanterar och distribuerar bland annat bostadsrättsföreningarnas hyres- och avgiftsavier. För två år sedan lät man Addoro effektivisera processen kring sina kommunikationsutskick för att öka digitaliseringen, möta kundernas önskemål, spara pengar och få bättre kontroll.

När man fick kontakt med Addoro hade man ett stort behov av att utveckla sin digitalisering, något de hade svårigheter med innan – men med Addoro gick allt smidigt redan från början.

”Innan Addoro hade vi en distributör som inte kunde leverera den digitalisering som vi efterfrågade för våra utskicksflöden. När vi gick över till Addoro satte vi upp e-post och e-faktura som två nya distributionskanaler, och allt fungerade jättebra redan från början. Det känns som allt är möjligt med Addoro”, säger Therese Gelin, hyresadministratör på Simpleko.

Idag skickar Simpleko ut över 250 000 avier per år. Med den mängden utskick i både postala och digitala kanaler är det viktigt att processen är enkel, flexibelt och säker. Therese ger oss några av Addoros fördelar:

”En av fördelarna är helt klart översikten man får i programmet samt att det är väldigt lättanvänt. En stor trygghet är bland annat att man kan kontrollera utseendet på utskicken innan de skickas iväg.”

”Flexibiliteten är också något vi värdesätter högt, exempelvis kan man addera eller ta bort bilagor enkelt, samt stoppa utskick om man skulle ångra sig. Stöter man på några problem så får man alltid snabb hjälp när man behöver, supporten är fantastisk”.

”Det känns som allt är möjligt med Addoro.”För Addoro har Simpleko varit en rolig och utvecklande kund. Håkan Wärlinge från Addoro berättar:

”Vi fick tillsammans med Simpleko möjlighet att dels integrera vårt system med ett nytt fastighetssystem, dels fick vi visa hur enkelt man kan komma igång med digitala distributionskanaler. Simpleko har hela tiden haft en mycket positiv inställning till Addoro vilket vi värdesätter högt”.

Simpleko fortsätter sin digitaliseringsresa och kommer inom kort sätta upp Kivra som ny distributionskanal, något som varit efterfrågat ifrån kund.

Om Simpleko

Simpleko är specialister på ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar och ägs av Riksbyggen. Riksbyggen finns över hela landet och deras huvudsakliga verksamhet består av att utveckla och förvalta attraktiva bostadsmiljöer.

Vill du veta mer om hur vi jobbat med Simpleko?

Hör gärna av dig till mig så berättar jag hur ni kan komma igång med Addoro.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.