21grams Logo
search

Wallvision

Att administrera 10 000-tals dokument kan lätt bli helt ohanterbart. Därför är Addoros tjänster en perfekt lösning för Wallvision.
”Ja, det är helt rätt väg för oss att gå”, säger Jonas Sjöö, COO på Wallvision.

Wallvision med Boråstapeter, Cole & Son, Eco Wallpaper och Mr Perswall som varumärken, hanterar väldigt stora mängder dokument varje år. Det handlar bland annat om orderbekräftelser, fakturor och inköpsordrar. Hösten 2011 kom Jonas Sjöö i kontakt med Addoro och sedan dess är det deras dokumenthantering som gäller för företaget.
.

”Ett otroligt smidigt system
och helt rätt väg för oss att gå”

.
”Addoro sköter alla våra externa dokument. De hjälper oss att bestämma hur varje enskild handling ska hanteras”, säger Jonas Sjöö.

I DEN STORA MÄNGDEN med dokument styr alltså Addoros system vad som exempelvis ska skrivas ut och skickas med post, vad som ska PDF-genereras och skickas via mejl och vilka dokument som ska arkiveras.

”Den digitala arkivfunktionen är en stor fördel. Tidigare skrevs allt ut på papper och sattes in i pärmar.  Det blev ju hundratals hyllmeter med dokument.”

”I arkivfunktionen finns också en sinnrik sökfunktion. Med hjälp av denna kan vi väldigt enkelt plocka fram ett specifikt dokument”, säger Jonas Sjöö.

Distributionssätten har blivit allt fler och tack vare Addoros lösning, slipper Wallvision tänka på hur de ska hanteras.

”Vi får hjälp med allt detta av Addoro. Det är otroligt smidigt och helt rätt väg för oss gå”, säger Jonas Sjöö.

Om Wallvision

WallVision är marknadsledare i norden inom segmentet premiumtapeter men ligger också i framkant på den internationella tapetmarknaden. Under de senaste 10 åren har bolaget framgångsrikt expanderat internationellt för att bli en Europeisk ledare inom premiumtapet segmentet. Kärnvarumärkena är Cole & Son, Wall & Decò och Boråstapeter som representerar majoriteten av försäjningen och kompletteras av två andra starka varumärken Engblad & Co och Mr Perswall.

Wallvision designar, utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa tapeter till över 100 länder runt om i världen. Det unika mönsterarkiv rymmer allt från exklusiva uttryck med hög grad av design till mer tidlösa och klassiska stilar.

Vill du veta mer om hur vi jobbat med Wallvision?

Hör gärna av dig till oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig komma igång med Addoro.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.