21grams Logo
search

E-faktura privat

Skicka e-fakturor till dina privatkunder.

Vi skapar och distribuerar era e-fakturor. E-fakturan är idag den vanligaste metoden för fakturabetalningar från privatpersoner.

Vi är CTD, certifierad teknisk distributör av e-fakturor. E-fakturavolymerna växer fortfarande stadigt varje år och betalmetoden efterfrågas aktivt av mottagarna.

Addoro och 21grams producerar och distribuerar era e-fakturor till dina kunders banker, oavsett om dina mottagare är privatpersoner eller företag. Har du även kunder utanför Sveriges gränser, kan vi i ett och samma fakturaflöde skapa och skicka e-fakturor till internetbanker även i Norge och Finland.

Addoro och 21grams producerar i stort sett var tredje e-faktura till de svenska internetbankerna.

Du kan alltid kombinera e-faktura med en eller flera av våra andra digitala tjänster och självklart också låta oss producera och distribuera dina fysiska brev. Tillsammans med dig tar vi fram en digitaliseringsplan utifrån både din egen affärsstrategi och dina kunders efterfrågan.

Söker du lösningar för elektronisk fakturering till företag och offentlig sektor via PEPPOL och övriga format för B2B, klicka här.

Tre goda skäl att välja Addoro

Enkelt. Du får en och samma leverantör som hanterar alla önskade kommunikationskanaler för att nå dina kunder.

Effektivt. Att distribuera e-fakturor direkt in i svenska internetbanker är effektivt för både dig och din kund.

En modern plattform. Addoros plattform för e-faktura internetbank är helt automatiserad och extremt robust. En kostnadseffektiv, komplett, snabb och säker tjänst.

Har du privatkunder i flera länder?

Med Addoro kan du skicka e-faktura till dina svenska, norska och finska kunder.

Vill du veta mer?

Kontakta mig idag så berättar jag mer om möjligheterna med Addoro.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss!