21grams Logo
search

Hjälpcenter

Välkommen till vårt nya hjälpcenter.

Med den senaste uppdateringen av Addoro har du säkert sett att vi har bytt utseende. Hoppas du gillar det du ser, både vad det gäller färger såväl som symboler. Uppdateringen strävar efter att göra  ännu enklare att jobba i Addoro.

Förutom ändrade färger så har det tillkommit nya symboler och redan existerande symboler har ändrats (se  Distributionssymboler). Utöver det rent visuella har vi också introducerat ett hjälpcenter som siktar på att ge dig den hjälp du behöver på ett enkelt sätt. Här kommer vi att jobba med enklare referenshjälp såväl som lathundar och FAQ.

Vårt mål är att fylla på med hjälp kontinuerligt och framför allt med relevant hjälp. För att kunna göra detta behöver vi DIN hjälp…

Maila förslag på saker du vill se i vårt hjälpcenter så skall vi försöka fylla på så snart vi kan. E-posten du skickar dina förslag till är helpcenter@addoro.com

Lägg ett bokmärke på denna sida (du hittar den även inne i Addoro, på hemfilken), så ser vi till att denna hjälp blir som du vill ha den.

Mvh, Addoro-teamet